طراحی سایت|طراحی اپلیکیشن

8 فاکتور برای بهینه سازی طراحی وب سایت و سئو

بیایید نگاهی به جنبه‌های خاص سایت شما که تحت تأثیر هر دوفاکتور طراحی سایت و سئو قرار می‌گیرند بیاندازیم و چگونه می‌توانید آنها را برای طراحی وب‌سایت سئو بهینه کنید.

عناصر اصلی طراحی سایت شما البته باید توسط طراح شما تعیین شود. با این حال، در اینجا چند نکته وجود دارد که آنها باید برای اهداف سئو در نظر داشته باشند:

1. کد

طراحان در مورد کدی که برای ارائه عناصر اصلی طراحی سایت شما استفاده می کنند، چند گزینه دارند. بیشتر آنها به HTML و CSS پایبند هستند و دلیل خوبی هم دارد.

اگرچه سایت هایی که از تکنولوژی فلش استفاده میکنند، ممکن است جالب به نظر برسند، اما بهینه سازی آنها بسیار دشوار است و در نتیجه شانس زیادی برای رتبه بندی خوب در موتورهای جستجو ندارند. به طراح خود بگویید از Flash دوری کند و سئوی شما پیشرفت خواهد داشت.

2. سازگاری با موبایل

تعداد فزاینده ای از کاربران اینترنت سایت ها را در تلفن های هوشمند و سایر دستگاه های تلفن همراه مرور می کنند و سایت شما باید برای همه آنها قابل دسترسی باشد. این نه تنها تجربه کاربری بهتری را ارائه می دهد، بلکه شانس شما را برای رتبه بندی خوب افزایش میدهد.

بهترین راه برای رفع این مشکل طراحی واکنش گرا است که باعث می شود سایت شما در همه دستگاه ها و مرورگرها قابل دسترسی باشد. طراحی ریسپانسیو همچنین پتانسیل محتوای تکراری را از بین می برد، که در صورت داشتن یک سایت تلفن همراه جداگانه ممکن است اتفاق بیفتد.

3. خوانایی

در حالی که طراحان ممکن است در درجه اول بر عناصر غیر متنی سایت شما تمرکز کنند، مهم است که فونت ها و اندازه هایی را انتخاب کنند که خواندن آن برای بازدیدکنندگان آسان باشد.

برای اینکه بتوانید رتبه خوبی داشته باشید، به محتوای آموزنده و بهینه زیادی نیاز دارید و طراحی که فقط با چند جمله متن خوب به نظر برسد، سئوی شما را نابود میکند.

تصاویر

ممکن است فکر کنید که متن تنها عنصری از سایت شما است که می تواند بهینه شود، اما اینطور نیست. هنگام آپلود تصاویر در سایت شما، طراحان شما باید چند روش برتر را در نظر داشته باشند.

4. نام فایل

همه تصاویر شما باید دارای نام فایل های توصیفی و منطقی باشند.این به موتورهای جستجو کمک می‌کند تصاویر شما را «ببینند» و آنها را در متن قرار دهند.

5. اندازه فایل

اگرچه تصاویر بزرگ و با کیفیت بالا مطمئناً از نظر بصری جذاب هستند، طراح شما باید سعی کند اندازه فایل را تا حد امکان کوچک نگه دارد. فایل های بزرگ می توانند زمان بارگذاری صفحه را کاهش دهند، که نه تنها تجربه کاربری ضعیفی را ارائه می دهد، بلکه نرخ پرش شما را نیز افزایش می دهد و به رتبه بندی شما آسیب می رساند.

6. تگ های Alt

تصاویر شما علاوه بر نام فایل‌ها، باید تگ‌های جایگزین نیز داشته باشند. این توصیفات به موتورهای جستجو کمک می کند تا آنچه را که به تصویر کشیده می شود، تعیین کنند و کاربران می توانند زمانی که ماوس را روی یک تصویر قرار می دهند، آن را بخوانند.

تگ‌های Alt همچنین به کاربران کم بینا (و کاربرانی که مرورگرهایشان فایل‌های شما را پشتیبانی نمی‌کند) کمک می‌کند تا بفهمند چه چیزی نشان داده می‌شود، که به دلایل دسترسی مهم است.

معماری سایت

میزان تأثیری که طراح شما بر معماری سایت شما دارد بسته به میزان مشارکت شما (یا سئوی سایت) در این فرآیند متفاوت است، اما نقش بسیار زیادی در توانایی سایت شما برای رتبه بندی بازی می کند. در اینجا چیزی است که باید در نظر داشته باشید:

7. ناوبری(navigation)

ناوبری یکی از مهم ترین اجزای یک تجربه کاربری عالی است و به همین دلیل باید آن را ساده نگه دارید. هر چه بازدیدکنندگان سایت شما راحت تر بتوانند آنچه را که نیاز دارند پیدا کنند، احتمال بازگشت آنها به سایت شما بیشتر می شود.

ناوبری با استفاده آسان همچنین احتمال گیج شدن بازدیدکنندگان و خروج از سایت شما را کاهش می دهد که می تواند نرخ پرش شما را کاهش دهد و رتبه شما را بهبود بخشد.

8. ساختار URL

هر یک از صفحات شما باید یک URL توصیفی داشته باشد که محتوای صفحه را توصیف کند. کلمات باید با خط فاصله جدا شوند (نه آندرلاین)، و می توانید چند کلمه کلیدی مرتبط را وارد کنید.

آدرس‌های اینترنتی با کلمات توصیفی (برخلاف اعداد و حروف تصادفی) به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا صفحات شما را درک کنند و همچنین به خاطر سپردن آن‌ها برای بازدیدکنندگان سایت شما آسان‌تر خواهد بود.