۰۲۱۶۶۴۱۳۷۵۴

2 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

توسعه وب یکی از زمینه‌های پویای فناوری اطلاعات است که به طور مداوم با تغییرات و بهبودهای فناوری همراه است. در این میان، زبان‌های برنامه‌نویسی تحت وب نقش اساسی در ساخت و توسعه وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌های وب ایفا می‌کنند. انتخاب بهترین زبان برنامه‌ نویسی برای توسعه وب به نیازهای پروژه، تجربه توسعه‌ دهنده و امکانات موجود بستگی دارد. در حال حاضر، تنها دو زبان برنامه نویسی حیاتی در دنیا وجود دارد که برای شما کارایی خواهند داشت. شاید دیگر توسعه دهندگان وب با زبان‌های دیگر موفق باشند اما 2 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت این دو موردی است که در این مقاله به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

با وبلاگ وال ویرا همراه باشید

 

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

در این رابطه نقطه نظرهای متفاوتی میان توسعه دهندگان وب وجود دارد. بسیاری شاید معتقد باشند که بهترین زبان چه سمت اپلیکیشن، چه سایت و چه وب، پایتون است. و برخی دیگر هم از زبان های قدیمی مانند GO و RUBY نام می‌برند. اما با به روز بودن در این حوزه،  متوجه خواهید شد که در حال حاضر 2 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت Dotnet Core و PHP می‌باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا بحثی مفصل در رابطه با این دو زبان داشته باشیم.

خدمات طراحی سایت آژانس دیجیتال مارکتینگ وال ویرا را تا به حال امتحان کرده اید؟

 

Dotnet Core

دات نت کور یکی از زبان‌های بسیار قدرتمند در طراحی سایت می باشد. استفاده از زبان برنامه نویسی Dotnet Core از چنان اهمیتی برخوردار است که در ابتدای لیست 2 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت قرار گرفته است. Dotnet Core یک فریمورک سازگار با تمامی سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عامل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها است و قابلیت ساخت برنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مختلف مناسب تمامی پلتفرم‌ها را دارد. از جمله اندروید، IOS، ویندوز، لینوکس، وب، فضای ابری، IOT و هوش مصنوعی در این دسته قرار می‌گیرند. در واقع پلتفرم Dotnet Core نسخه‌ جدیدتر پلتفرم دات نت شرکت مایکروسافت است. ویژگی‌های بسیار زیاد این زبان برنامه نویسی از عللی است که آن را در لیست 2 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت قرار داده ایم. از کاربردهای دات نت کور می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • امکان ایجاد برنامه‌های تحت وب
  • امکان ساخت برنامه‌های تحت وب
  • امکان تولید برنامه‌های فضای ابری
  • امکان ایجاد برنامه‌های اندرویدی
  • قابلیت تولید برنامه‌ها بر بستر IOS 
  • قابلیت ایجاد و اجرای برنامه‌های هوش مصنوعی
  • قابلیت ایجاد و اجرای برنامه‌های IOT

2 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

در کنار مزایای این زبان برنامه نویسی باید به معایب آن هم توجه داشته باشید. دات نت کور یک زبان برنامه نویسی قدیمی می‌باشد و به علت دشواری استفاده از آن، زبان‌های دیگری برای توسعه وب بوجود آمد. برای مثال این زبان، 50 خط کد را تبدیل به 100 خط کد می‌کرد و تحویل شما می‌داد. از دیگر معایب این زبان پولی بودن آن بود. شما برای آنکه می‌توانستید از این زبان استفاده کنید، به علت وجود کامیونیتی مایکروسافت، باید هزینه می‌کردید. از دیگر معایب Dotnet Core می‌توان به سنگین کردن صفحات کدنویسی شده شاره کرد.

 

PHP

پی اچ پی دومین زبان پرکاربرد در لیست 2 تا از بهترین زبان‌های برنامه برای طراحی سایت می‌باشد. بعد از روی کار آمدن PHP، تمامی توجه‌ها به این سمت معطوف شد. بیشتر توسعه دهندگان برای طراحی وب سایت‌های خود از این زبان استفاده کردند. از مزایای PHP که در دسته 2 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت قرار داده شده است، می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • کاربری آسان
  • زبان برنامه نویسی script بیس
  • قابلیت خوانایی بسیار آسان
  • قابل فهم بودن
  • سبک کردن صفحات کد نویسی شده
  • اپن سورس
  • کامیونیتی بزرگ و فعال
  • در دسترس بودن
  • رایگان بودن

2 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

 PHP استفاده کنم یا Dotnet Core برای طراحی سایت

با توجه به مزایای گفته شده، شما می ‌توانید از هر دو زبان برنامه نویسی ذکر شده در این مقاله استفاده کنید. ا زبان PHP استفاده بیشتری برای شما خواهد داشت. اگر نظر وال ویرا را بخواهید، ما می‌گوییم: “استفاده از PHP برای طراحی سایت هم از لحاظ مالی و هم زمانی برای شما مقرون به صرفه‌تر خواهد بود.” همچنین وقتی استفاده از پی اچ پی آسان‌تر است، چرا باید سمت زبانی رفت که هم صفحه شما را سنگین می‌کند و هم خوانایی و کد نویسی آن را سخت‌تر؟

پس زبان برنامه نویسی PHP یک انتخاب هوشمندانه برای طراحی سایت شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

ارسال دیدگاه به عنوان یک کاربر مهمان.

مقالات مرتبط

فرم دریافت مشاوره رایگان